O milování

O milování

Anotace: Opět tvorba mého kamaráda.. Co já bych dělala nemít přátele xD

Oči se třpytí slzami,
jak rosa v květu.
A vášeň proudí žilami,líbej mě, lásko, k světu!

Uniknem všednosti
na křídlech touhy.
Budeme dělat hlouposti,
vždyť den je tak dlouhý.

Miluj mě celého a miluj mě celou noc.
Mám rád tu tvář milou...
Miluj mě, prosím moc!

Ať milujem se jako milenci,
co nechtějí jít spát.
Jako květina vše slunci,
chci ti své dát.

Oči se třpytí slzami,
to, lásko, z vášně.
Budu tě hladit svými dlaněmi,
všude a krásně.

Proniknem do jiného světa,
byť třeba ne v tomhle bytě...
Stačí k tomu jen jedna věta:
Má lásko, miluji tě! Má lásko, chci tě!
Autor Akura, 04.12.2009
Přečteno 779x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Arret, BArBArKO, Le ver luisant, stravla, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no to je krásné ráno..celé zaláskované..:o) a tak to má být..:o)

04.12.2009 07:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí