Plný výstřih ňader, do dlaní si naber!

Plný výstřih ňader, do dlaní si naber!

Anotace: Návod, jak nechat do sebe zamilovat dívku, kterou milujete.

Nechce se dotýkat její kůže
a nechce líbat její rty
najednou říká mu klidně můžeš
mým vyvoleným jsi právě ty.


Nechce se dotýkat jejich ňader
a nechce hladit její vlas
najednou říká mu, tak si naber
má prsa do dlaně máme čas


nechce jí dráždivě mačkat půlky
nechce jí vsunout pyj mezi rty
najednou říká mu vyndej kulky
mým vyvoleným jsi právě ty


nechce jí otírat zmoklé tváře
jde domů nechce jí zavolat
doma však pláče do polštáře
i když by chtěl musí odolat.
Autor zabiják, 05.12.2009
Přečteno 551x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Churry, susana načeva, pennywise, Zefi, BArBArKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jde na to fakt od lesa, ten je ale mazanej!

30.09.2010 14:38:00 | Jeněcovevzduchukrásného

libi se mi..oteverene :)

06.12.2009 18:36:00 | pennywise

poezie bez příkras a tak to má být - nežijeme v cukrárně*

05.12.2009 12:19:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí