solvina

solvina

Anotace: očistě

Ruce mi voní solvinou
tělo kolomazí
a pro mou duši nevinnou
co srdce ráda sází
v ruletě lásky na sudou
vyhlásím sobě krach
nejsou a ani nebudou
nemějte pane strach
někdo je ukrad z misek vah
ty vaše starý hříchy
od míchy po páteři
a potom zpět
říká se tomu mrazení
co světem stál tu svět
tak nikdo neuvěří
že žil jsem mezi sazemi

Mé srdce jak zvon krajinou
všem láskám oznamuje
ať už mu prosím věří
před dveřmi slušně vždy se zuje
je čisté jako bílé peří
...kolik je vlastně vaší dceři:)?
Autor zenge, 09.12.2009
Přečteno 291x
Tipy 18
Poslední tipující: pamp_elka, Špáďa, Bíša, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Mario de Janiero, enigman, Zpátky, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Solvina, to mi připomíná doby minulé.

10.12.2009 17:25:00 | Psavec

17

ST!

09.12.2009 22:12:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí