Když sex je semínkem lásky

Když sex je semínkem lásky

Anotace: Viz text

Když je sex semínkem lásky

Ref. Nech lásku mou ti dát
a lásku tvou si vzít

Já nechci bloudit životem
Já nechci tápat temnotou
Já nechci hledat lásku tvou
Já nechci stát jak poutník za plotem

Já chci to co je v tobě
Já chci to co je ve mně
Já chci to cítit
Já chci tím žít

Chci semínko lásky mé ti dát
Chci semínko lásky tvé si vzít

To co je ve dřeni tvé bytosti
To co je ve dřeni mého života

To co je v naší podstatě
Nech zasít možná vzklíčí
Nech zasít možná zanikne

Vzklíčí v krásu
slunečního jasu
žitím souznění
či zanikne v osamění

To semínko sexu
To jádro žití
Ta podstat bytí
20.12.2009 Rbk
Autor Rebelek, 20.12.2009
Přečteno 575x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Pythonissa__, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí