Ráj

Ráj

Anotace: lagunám

Tam v tónech tamtamů
slýchávám džungle zpěvy
v průzračných lagunách
když slunce zapadá
a vítr neví
zda k břehům vát
ve vlnách snad
tu usnu na lehátku
zas jeden z volných pátků
já z drinků znaven
padá mi hlava z ramen
a kolem moře šum
plavu tu k příštím dnům
Karibskej rum si ve mně šplouchá
doma jsem prodal dům
a koupil za něj ty dvě roucha
jedno je Adamovo
a druhý Evino
zpočátku bylo slovo
pak jsem tě pozval na víno
ty otiskla jsi svoji rtěnku
na vína sklenku,na letenku
a aby se to slušelo
naposled ke mně na čelo
v mém srdci hráli na šalmaje
a pak jsme zdrhli sem do ráje....
Autor zenge, 08.01.2010
Přečteno 521x
Tipy 24
Poslední tipující: Churry, Flamy, BArBArKO, Špáďa, Bíša, Holis, Zpátky, labuť, danav, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S úžasnou lehkostí pera psané!

09.01.2010 22:40:00 | Špáďa

já chci taky všechnóóóó...ST!

08.01.2010 21:19:00 | hašlerka

Vzkazuje ti moje žena
že je velmi potěšena
a chce taky na víno
nové roucho Evino
nemačkavé značkové
pokud možno růžové...
ST!

08.01.2010 17:54:00 | Mario de Janiero

A v tom ráji
tam se mají...
---
eSTé tam rozdávají
---

08.01.2010 17:40:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí