za rákosím

za rákosím

Anotace: dětem..

Co se děje za rákosím
večer,nocí,zrána?
řeknu vám to klidně prosím...
jsem kačena ukecaná
od vašeho rybníka
podvečerem Toníka
viděla jsem pytlačit
i jak ho ruce zábly
nad tím zářil luny svit
skřehotaly žáby
potom v noci nad hladinou
tančily tam víly
hejkal seděl s omladinou
pili z láhve bílý
pomlouvali vodníka
ze dna mého rybníka
že se válí naříká
na dušičky nečíhá
čeká důchod...klasika
tak jen odpočívá.
Autor zenge, 08.01.2010
Přečteno 416x
Tipy 30
Poslední tipující: Michelll, Churry, Flamy, BArBArKO, Špáďa, Bíša, Holis, labuť, Zpátky, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví, jestli mu také nějaký roček nepřidali.

08.01.2010 23:34:00 | Psavec

Já jsem skokan zelený
pro špionáž školený
sledoval jsem s kačerama
tvý orgie šílený
dva tě k zemi tlačili
co ji síly stačily
ten třetí tě oplodňoval
čtvrtý vedle onanoval
všechno jsem si nafilmoval...
ST!

08.01.2010 17:44:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí