A PŘECE SE TOČÍ

A PŘECE SE TOČÍ

Anotace: PENÍZE , SEX , PIVO , MOTÝLI ???

Ona jde nalevo,
on zase napravo,
uprostřed se nesejdou,
až obejdou zeměguli,
možná že se pak sejdou?


Pardón pardón, vlastně Sory,
hlavu mám jak zeměguli,
zvoral jsem to, plácám hlody,
vopravuji svoje story:


On jde nalevo,
ona zas napravo,
uprostřed se nesejdou,
až obejdou zeměguli,
možná že se pak sejdou...


Pardón pardón ,velkej Oráč,
teď už nevim, kdo to řekl
páru volů,
jest-li Přemda nebo Klepl
býti spolu
v středu země,
musí orat kolmo stejně.


A PŘECE SE TOČÍ
Autor BArBArKO, 11.01.2010
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: Kyška, sluníčko sedmitečné, Já Esther Ruth, Bíša, sveřep, Romana Šamanka Ladyloba, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já se ho nezbavim. zatraceně! .)

24.01.2010 21:09:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí