Eindhoven

Eindhoven

Anotace: zemím Brabantským,kurvám Holandským a trochu lásce

Když smůlou
v černých mracích pluji
a kol vídám jen štěstí chvost
tak někdy svoje boty zuji
a chodím bos jen pro radost
po štěrku ostrým tam za tújí
vnímám tu světa marnivost
Na ploskách noh mi levitují
čelenky Aboridžinců
a z kapes džínsů
účtenky z nevěstinců
mi taktně oznamují
že šlapu do kravinců
když z lásky ulamuji
jak z medu Tureckého
tímto vám oznamuji
že Máchu a Vrchlického
odkládám na dno knihoven
a místo čůz tam v Amsterdamu
najdu si práci,milou dámu
a navštívíme Eindhoven.
Autor zenge, 21.01.2010
Přečteno 376x
Tipy 21
Poslední tipující: Flamy, Mario de Janiero, Špáďa, labuť, Psavec, Květka Š., Holis, hašlerka, Zpátky, Michelll, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V bordelu kam chodím dennně
je možno platit v různé měně
protože platím stravenkami
nezabývám se stvrzenkami
vadí mi však že vrací zpět
na stravenku jen korun pět...
ST!

24.01.2010 19:03:00 | Mario de Janiero

Zas bomba!

22.01.2010 10:53:00 | Špáďa

úžasné..ST!

21.01.2010 21:47:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí