toužím

toužím

Anotace: každý touží....

„TOUŽÍM“
Najednou je mi nějak teskno,
Srdeční sval mi cosi svírá
A mé tělo chtíčem zmírá.
Tělo mé hoří žárem a nevím
Proč má mysl chová se jak blázen.
*
*
Já chtěla bych ti hledět do očí,
V tvých očích vidět jak ta jiskra přeskočí.
Vnímat tvé dotyky, tvou teplou dlan´,
Pro tebe být vzácná jak bílá lanˇ
*
*
Chtěla bych líbat tě,kousnout tě do rtů,
Tvůj jazyk ochutnat jak šlehačku z dortu.
Já chtěla bych tvé tělo na tom svém vnímat
Až samou rozkoší by se dal můj klín ždímat.
*
*
Toužím já po tobě tak strašně moc,
S tebou se milovat snad celou noc.
Něžně i divoce,s vášní i dravě
Svým údem pronikneš do mne tedˇhravě…
Autor kokyno, 25.01.2010
Přečteno 790x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, BArBArKO, Jiří I.Zahradník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..opravdu vášnivé toužení...ale moc realisticky podané... trochu zahalení by prospělo a vybudilo větší fantazii čtenáře

28.01.2010 18:05:00 | Jiří I.Zahradník

zni to lakave :-)

26.01.2010 15:05:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí