Rýmy 9

Rýmy 9

Anotace: dětem

Eroplán

Na nebi v eroplánu
vydám se k ránu
na obhlídku
pozdravím duhu
tam dole tetu Hanu
a potom v klídku
bez kolon,vzteku
vydám se do Úštěku
smlsnu si na bifteku
ke kávě punčáku
..pak zpátky do mraků
s nadílkou v ruksaku
na nebi kreslím linky
s pozdravy bábrlinky.

Krůta

Znám tu krůtu
co je krutá
ač obutá
nebo zutá
klidně klove
do Helmuta
u nosu ji nudle visí
ve tváři má přísné rysy
říkala mi včera Růt
že prý tahle ze všech krůt
je nejkrutější,prý má rmut
rmutu nedbám,mám svůj pud
utrhl jsem na ni prut
v plášti žlutém
šlehnu prutem
tam i tutem
tady máš ty krůto krutá
za mne taky za Helmuta
teď ta krůta v koutě zutá
krotká je a sotva dutá
neklove a má jen stud
z toho plyne poučení
že než prosby,planá rčení
na výchovu platí prut!
Autor zenge, 25.01.2010
Přečteno 432x
Tipy 22
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Bíša, Zpátky, Mbonita, Myrja, Psavec, Mario de Janiero, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bomba.

25.01.2010 19:48:00 | Psavec

st

25.01.2010 19:24:00 | ROMAN LOHNERT

...hudry-hudry... ST!

25.01.2010 19:09:00 | Mario de Janiero

super ..ST!

25.01.2010 18:18:00 | hašlerka

Hele,
eroplánem krůta letí,
to musíte vidět,děti...

25.01.2010 16:49:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí