Denisa

Denisa

Anotace: kravinám...

Náš ředitel podniku
má pěknou dceru Denisu
a ta chodí z tenisu
v těsnejch džínách z Lewisu
je to proti předpisu
ale šmíruju ji
když z tělocvičny plna potu
do sprch chvátá podél plotu

Miluju tu Denisu
co má oči z tyrkysu
na vilu k nim na římsu
jako kočka lezu
po okapu plným rezu

Deniso jo Deniso
miluju tě jak nevím co
ty ráda máš jen tenis
jo a milá zlatá
ten tvůj táta
je taky velkej penis.
Autor zenge, 29.01.2010
Přečteno 462x
Tipy 16
Poslední tipující: Zpátky, Kars, Mario de Janiero, hašlerka, Bíša, Psavec, labuť, Doradan, Květka Š., Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěrečný rým jsem samozřejmě očekával již před kliknutím na název básně...
Ale to, jak jsi ho vyšperkoval do pointy, je ne toliko rošťačinka...!

29.01.2010 23:42:00 | Špáďa

Já mám neteř Denisu, ale nevím nic o tom penisu.

29.01.2010 17:35:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí