Light

Light

Anotace: Jemná...

-------------------------

Jsem stuha co tě obepíná,
na prsou i v rozkroku.
Jsem vášeň co ti připomíná,
že máš přidat do kroku.

Jsi tanečnice na podbříšku,
v kráse celá zakletá,
setrvat v tom okamžiku,
setrvat tak na léta...
Autor JR, 30.01.2010
Přečteno 435x
Tipy 14
Poslední tipující: la loba, ilona, Tygropes, Jean89, B.a.r.b.a.r, hypertenze, WAYWARD, Kapka, Holis, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí