Dotyky

Dotyky

Anotace: jen dotyky...ty (NE)stačí...

Sbírka: Vše o sexu

Dotýkej se mého těla,
šeptám do ouška ti,
šáhnout bych si chtěla,
s Tebou se milovati.

Něžně koušeš do mého krku,
aaau...já polohlasně říkám,
ležím na nebeském mraku,
v samém trancu pobývám.

Dotýkáš se něžně, jemně,
dotýkáš se láskyplným dotykem,
polib mě, polib mě!
chci tě s dalším polibkem.

Ty mě mučíš, ty si hraješ,
nenecháš mě dýchat!
Na tohle vše pamatuješ?
už si mě dávno začal svlékat.

Poddala jsem se ti jako čokoláda slunci,
celou si mě rozehřál, nejsem schopna pohybu,
ty + já = jsme věčnými milenci,
miluji jak já to nejlépe dovedu.
Autor Kirsten, 08.02.2010
Přečteno 962x
Tipy 1
Poslední tipující: Psychicky.labilni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí