funébrmarš

funébrmarš

Anotace: havranům

Máš taky ty tlaky
jarem jako já?
ty vaky
po okraj naplněný...

Ve snech já vídám ženy
..nahý
a rána vlahý
v krupobění
sušívám na topení
mezi žebry
jen koukni na nás
na funébry
v nasládlejch kvádrech
samotou omotaný
krmíme z dlaně denně vrány
tam sami,tak sami

Můžeš bejt milý
mít spoustu prachů
lákat je na motýli
však toho pachu
se nikdy nezbavíš
z kůže nám sálá
a bere do zajetí
ty co pod napětím
ve strachu před ní žijí
den po dni míjí
a smutek vítr ze strání
nám fouká v křídla havraní....
Autor zenge, 10.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 24
Poslední tipující: Flamy, Mario de Janiero, enigman, Zpátky, Holis, labuť, Psavec, Bíša, BArBArKO, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svěží vůni tělu dodá - deodorant Živá voda...
ST!

15.02.2010 12:49:00 | Mario de Janiero

... R.I.P.

11.02.2010 18:17:00 | Zpátky

krása..ST!

10.02.2010 18:54:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí