Polární

Polární

Anotace: Severu

Sním..jak s psím spřežením
ty a mé stáří
polární září
jedeme spolu
nahoru k pólu
ve třpytu zimy
a kol jen sněhy
ty teplo jsi mi
a dekou něhy
kolem mých ramen
jsi jak žár kamen
zde v zemi bíla
z mrazu mne sbíráš
pode mnou podestýláš
anděli ze severu
mám v pažbě revorveru
vryt tvůj monogram
i když jsem sám...
Polární vlci
medvědi lední
den jako v noci
když padnu zvedni
jak když se mlha zvedá z měst
mne dál do dalších cest....
Autor zenge, 20.02.2010
Přečteno 358x
Tipy 31
Poslední tipující: synanceia, modrá..., Zefi, Špáďa, Bíša, Holis, labuť, Myrja, Zasr. romantik, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..polární záře
nebe rozpáře
a hvězdy padají
dají či nedají??

20.02.2010 11:40:00 | Květka Š.

Jsem polární záře
a do polštáře
vyšívám monogram
ať nejsi sám
v té zemi ledu
snad ještě svedu
něhu dát
a zachytit tvůj pád

ST!!

20.02.2010 10:06:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí