filcovej klobouk

filcovej klobouk

Anotace: nenažraným...

Je li únor úmorný
co pak březen?
Říkám Janě
vždyť zas musím platit daně
copak Daně
ale jim?
Do nenažranejch chřtánů
co ty prachy hodí k ránu
černou dírou,mlhovinou
nebo jinou šejdrovinou
která vzkvetla
hrajou betla
maji cinklý karty
jiný party
to rozdávaj v pozadí
někde v mechu,kapradí
jsou li čistí,slušní,mravní?
vždyť nebyli ani dávní
a jestli jo tak na Věru(mou)
z filcu klobouk sežeru(tmou)
Autor zenge, 23.02.2010
Přečteno 423x
Tipy 30
Poslední tipující: Michelll, BArBArKO, Mario de Janiero, modrá..., labuť, Bíša, Špáďa, Holis, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na moji Věru
a na tvou Kýlu
už skoro nemám
na komentář Sílu...
ST!

24.02.2010 12:47:00 | Mario de Janiero

Bezvadně jsi to poskládal.

23.02.2010 21:09:00 | Psavec

Jsi skvělej

23.02.2010 20:02:00 | Kars

STrašně žerou, to ti řeknu
z filcu klobouk z hlavy smeknu
půjdu žebrat, to je rána
tak ahoj tvoje Dana :o))

23.02.2010 19:52:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí