Soči

Soči

Anotace: jedný gymnastce...

Sejdem se v Soči v olympijský
já provedu tě podél moře
vždyť tvoje oči mi byli blízký
už tenkrát v Kutný Hoře
tam z mého srdce zbyli třísky
a vůně tvá i z digestoře
voněla naší partají
já doufal a potom potají
jsem brečel do polštáře
jak rampouchy když roztají
a voda teče z tváře

Pro jednu akrobatku
od Hory Kutný
mám hlavu plnou zmatků
a srdce smutný
na lásku scháním kladku
vědra a taky putny
plněný nadějí
co? Zázraky se nedějí?
Autor zenge, 24.02.2010
Přečteno 356x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, Bíša, Michelll, hašlerka, Zpátky, Psavec, BArBArKO, Mbonita, Špáďa, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezké věřit na zázraky
já na ně chci věřit taky

ST!

24.02.2010 20:29:00 | hašlerka

Akrobat se slovy
co zítra nám poví,
už dneska těším se.
O daru oslovi?
O tchýni na římse?

24.02.2010 14:47:00 | Špáďa

Přeju ti každý den
zázrak ten nejeden...
ST!

24.02.2010 12:56:00 | Mario de Janiero

Zazraky se dějí,to je nutný!
ST

24.02.2010 11:00:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí