Sedmi kráska

Sedmi kráska

Anotace: Básen laděná trošku do intimějších razancí než je z mého soudku zvyklé.

Sbírka: Květy pošetilosti

Sedm krás ukrýváš, jmenuji ti je všecky, jež máš.
Ústa tenoulinká jak lístky čínské růže, hebká jest rudá na ni tvá kůže.

Kukadla hlubokých tůní se zračí, po každé, co na mě svůj pronikavý sexy pohled otočí.

Ladné linie těla v záhybech a poryvech větru se ohýbají jak stébla trav, kteréž se k zemi sklánějí.
Bujných oblých obloučků, ňader, se růžovostí skvějí, tak hebkých, že srdce se mi zastavuje, když do představ se ponáším svých neřestných.

Spočinouti bych chtěl na tvém oroseném těle plného žáru, však jen výbnými slůvky mohu vzývat tvou nádheru.
Boky stékající dolů jako vlahý vodopád, ústící do křišťálového obrazu tvého půvabného pozadí, tvé Evino roucho halí dva Edenští hadi.

Vzezření nevinnosti v tom jest, ale já vím, žes divoškou nezkrotnou, amazonkou bojovnou.
Toužebně vyslovují slůvka do vanu větru, spíše jen jedno, a to je jméno tvé, chtíčem chtíc, chci svou….
Autor Adam Alexandr Velvet, 05.03.2010
Přečteno 759x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Lota, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééj tak tohle se mi velice líbilo :-) seš opravdu dobrý :-)

18.03.2010 16:01:00 | Snící čarodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí