straky

straky

Anotace: Zpráva z tisku: finanční ústavy se více zaměří na přivýdělky žen na mateřské dovolené...zlodějkám?...

Posviťte na ně
na straky zlodějský
kradou jak světský
..z Matějský
sekat jim ruce
či věšet před radnicí?
Španělské boty
potom vosk vřící
nekoukej...Co ty?
Prošla jsi inkvizicí?
Je doba krizí
a každej dukát třeba
slyšíš to z televizí
a stejná skrýva chleba
a přísnost musí bejt
na všechno šanon,glejt
ze skrývy zbude kmínek
a zas jak kafemlýnek
z mateřský k mateřský
ty uši Štamberský
znaj tvého příjmu výši
neb oni všechno slyší....
Autor zenge, 06.03.2010
Přečteno 372x
Tipy 20
Poslední tipující: Houda, Špáďa, Mario de Janiero, Zpátky, hašlerka, BArBArKO, Bíša, Květka Š., Mbonita, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a co ti kdož krizi zplodili
i jejich prachy by se hodily
vždyť přivýdělky mají hezký
a stále tvrdnou na mateřský...
ST!

07.03.2010 15:12:00 | Mario de Janiero

A co děti?
neměly by také platit daně
kdo má pořád dřít na ně :o))

ST!

07.03.2010 09:16:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí