Král Šumavy

Král Šumavy

Anotace: Péesákům,nočním mrakům..

V paměti mám
ještě ty dráty rezervací
bonzácký pohraničí
z patníků tam
na skalkách lampasů
třezalky vedle mlíčí klíčí
Ještě teď znám
ty zkratky pod jehličím
a vzpomínám
na mlhy blat
ta cesta jako had
se nocí klikatila
a z hvězd jsem hádal azimuty
..jo převáděl jsem za dvě kila
i když to byly zimy krutý
V paměti mám
já kolem v kraji roty
a časy výměn stráží
ještě mi visí na stěně starý boty
v hájence u zápraží
..vždycky když slunce do nich praží
cítím tu vůni nebezpečí
a řečím chlubilů
z inkoustu disentu
směji se tady v kleči.
Autor zenge, 11.03.2010
Přečteno 316x
Tipy 27
Poslední tipující: BArBArKO, Zpátky, Zasr. romantik, hašlerka, Psavec, Špáďa, Mario de Janiero, ziriant, enigman, Boudicca, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na zámku, v podzámčí,
vzpomínky uzamknu,
na staré struktury
nestačím.
Převedu, nemluvím,
nic vám neřeknu;
bolely fraktury
z výslechů ...
Komouše nemusím,
ať vlají ve větru!

11.03.2010 20:42:00 | Zasr. romantik

st!

11.03.2010 19:56:00 | hašlerka

Já přestal převádět
už se jen předvádím
v bezvládí podvádím
ty co jsem převed...
ST!

11.03.2010 14:17:00 | Mario de Janiero

pěkně pojednáno ;)

11.03.2010 10:53:00 | Boudicca

super ST

11.03.2010 08:05:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí