DNES MÁ SVÁTEK NATO, SKOČME NA TO ZLATO

DNES MÁ SVÁTEK NATO, SKOČME NA TO ZLATO

Anotace: Sprosťárnám...

Za okny zuří vychřice,
milenka má sklenice,
pero držím v jednom kuse,
jednou v ruce,
jednou v puse,
píši čáry,
vidím Mári
jak se líbá s Brusem,
na zastávce s autobusem,
hladí ho po zadku,
v vysokém podpatku,
slintám pusem,
vodku s džusem,
na papíře revoluce,
místo básně,
bláto s flusem.
Autor BArBArKO, 13.03.2010
Přečteno 508x
Tipy 4
Poslední tipující: Moniska, Vanilková Ninja, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí