Sníh

Sníh

Anotace: A tam leželo, nahé tělo .. na silnici

Sníh!
Jsi hladová ač sytá
A tíha laviny!
Mě líbá a stíhá

Sníh!
Dotýká se tvých bradavek
A hlasy havranů!
Mě vábí a svádí..

Mám zájem o tvé nahé tělo posvěcené havranem
Mám zájem o tvé nahé tělo polité a od viny
Mám zájem o tvé nahé tělo rozevláté průvanem
Mám zájem o tvé nahé tělo ponořené do vany

Sníh!
Smísí se s krví tvou
A rudé rubíny
Mě raší po pleši

Sníh!
Jeho vzorce vločky
I ve dne vlci vyjí
Na očích páska – láska?

Ne..! ..hahá..

Mám zájem o tvé nahé tělo posvěcené krví tvou
Mám zájem o tvé nahé tělo na silnici s krajnicí
Mám zájem o tvé nahé tělo s vytí vlků za tebou
Mám zájem o tvé nahé tělo když jdu za tebou s kyticí

Tak buď zas krásná!
Krásná stvůra!
Sníh
Autor Arthur Bimbaud, 15.03.2010
Přečteno 482x
Tipy 9
Poslední tipující: Strixa, Bourdon d'Charpiott, Já Esther Ruth, Mraveneček, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

náhodou tohle mohu hodnotit velmi kladně. jediný šijící francouský prokletý básník, ólalá, prokletí básníci zdá se mají velmi dlouhou expirační dobu... )

08.04.2010 15:51:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí