U domečku

U domečku

Anotace: cestám a člobrdu....

Má cesta k bohu
přes nastavenou nohu
v převlecích kopyt,rohů
i jiných bizardností
pod sprchou událostí
ze zad zrad
vedla už kolikrát
to když mi padla šestka
já nemohl do domečku
a tomu kdo mně tleská
a potom chystá léčku
jsem věřil jako vůl

Má cesta k bohu
přes změny slohů
a vůdců stád
byla tak trnitá
že musel jsem stát
a chvíli lízat rány
teď obrysy brány
té země věčna
mám skoro na dohled
a malý počet let
co v hrbu mám?
Co s nima
čas je klam.....
Autor zenge, 20.03.2010
Přečteno 402x
Tipy 29
Poslední tipující: Mario de Janiero, enigman, ilona, Špáďa, BArBArKO, Holis, hašlerka, Myrja, Psavec, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..s časem už nepočítám
každý den šťasten vítám
a Boha neodmítám...
ST!

22.03.2010 09:01:00 | Mario de Janiero

Propracovaný popis složité cesty. To prostě jednoduše ani nejde!

21.03.2010 22:45:00 | Špáďa

...parádní!

20.03.2010 17:53:00 | Jiparo

jj....dobrá,sdělná a bezva se čte...ST

20.03.2010 15:39:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí