pražec

pražec

Anotace: vysloužilým...

Pod koly lokomotivy
v Kolodějích tam u dráhy
bez šance perspektivy
jsem skončil
..já starý pražec z Prahy

Drncám a trouchnivým
denně jsem pochcáván
válím se,lenivým
už nikam nejsem zván
..neb už jsem vysloužilý

Ve vedrech když leje
trakaře padají
já a dvě koleje
co se furt hádají
tvoříme součást cest
kde přímky z vsí a měst
výhybky protínají
a jako z drah hvězd
občas i vykolejí
voníme po oleji
a taky térovinou
a mlhy nad dolinou
nám k ránu dávaj pít
..jinak je tady klid.
Autor zenge, 22.03.2010
Přečteno 586x
Tipy 33
Poslední tipující: ilona, Mario de Janiero, Houda, Špáďa, Myrja, BArBArKO, Miroslav Možný, Holis, labuť, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tu, mezi jarním kvítím
se jak ten pražec cítím..
ST!

25.03.2010 08:11:00 | Mario de Janiero

:o) v tom případě pěknou službu .. u tý dráhy

22.03.2010 23:14:00 | pamp_elka

..jak jinak..ST!

22.03.2010 22:11:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí