Chtíč

Chtíč

Já jsem ženatý
a ty jsi vdaná
cosi je za vraty
a cloumá s náma
je to chtíč
a šlehá jak bič.

Neřest je hloupá
cloumá tu s námi
tiše se vloupá
a brousí hrany
tak co s tím?
taky máš splín?

Odpusť mi trochu
pokud jen můžeš
můj chtíč byl popud
a ona jak růže
chtěl jsem ji mít
teď nemám klid.
Autor Ďábel sám, 25.03.2010
Přečteno 779x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iv, lovelienka, isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí