Smím prosit?

Smím prosit?

Anotace: Láskám...

Dobrý den, smím vás vyzvat ku tanci,
sedět jen tu, budem jak dva lívanci.
Nabídnu vám svoje rámě,
ať na parket vás vedu správně.
Hrajou zrovna píseň hezkou,
chci jí tančit s pěknou ženskou.
Zvládneme to spolu hravě,
povedu vás jak pan hrabě.
Přiznám se však, nejsem odsud,
zavál mě sem, snad sám osud.
Jste tak krásná , něžná , milá,
tancujete jako víla,
je to zvláštní pocit silný,
jako bych vás znal už jindy.
jsem snad láskou zmatený,
teď pro vás srdcem ztracený,
jen s vámi tančit chtěl bych zas,
ještě jednou a pak zas,
stokrát nejmíň tisíc krát,
celý život vedle Vás.
Autor BArBArKO, 25.03.2010
Přečteno 870x
Tipy 20
Poslední tipující: Alala, Kyška, Holis, tato22, Elisha, Vanilková Ninja, lucajda89, Lucije, Jiří I.Zahradník, STIMPRE, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc líbí

01.06.2010 10:08:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí