Jára

Jára

Anotace: Jaru

Na počest odchodu
paní zimy
mám spousty důvodů
přinésti obětiny
zajdu do obchodu
a mezi víny
vyberu skvost
u splavu na stráni
roztáhnu deku
strádání...
...marnivost
a chlad toho věku
možná i trochu breku
spláchnu tím vínem
s úsilím reků

Bude to po ránu
snad ještě za rozbřesku
za zpěvu havranů
utopím Moranu
a z hladin lesku
té řeky voda
ruku mi podá

..Buď vítán Járo
já jsem to ...jaro.
Autor zenge, 30.03.2010
Přečteno 396x
Tipy 26
Poslední tipující: Houda, Špáďa, Mario de Janiero, Mbonita, Dota Slunská, Holis, Psavec, modrá..., Mraveneček, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem rád, že sis vybral splav
a dobré víno...Jaro-slav.
ST!

01.04.2010 19:40:00 | Mario de Janiero

krásně napsáno ST

31.03.2010 10:27:00 | xoxoxo

Pěkná!

31.03.2010 09:29:00 | modrá...

parádní..ST!

30.03.2010 20:28:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí