plakát

plakát

Anotace: komukoli...

Ukaž mi pičo příjmy
odečti výdaje
že nesouhlasí?
ještě že v zádech z partaje
ten vítr máš
a ruce tajemný
co oheň hasí
neboj..jseš náš
..alespoň prozatím
ne já fakt nezávidím
jenom mně sereš
když tě vidím
z plakátů vedle obchoďáků
tvý zuby bílý
a na topůrku vod sekyry
zaseklý synům v futru
máš otisk jak když v šutru
Barande našel trilobita
trčí ti hlava z žita
měla by trčet z mříží
a fiží tvé bych v zápěstí
vzal..a v středu náměstí
bych ukázal tě lidu
sedm let po volbách
ale těm je to jedno
ten stejnej hrách
o stěnu hází
nechávaj prorůst metastází
tou jejich rakovinou
a u piv slinou marně hází
co psát mám dál mí drazí
vždyť slova jsou jen hrstě sazí
a z ruky ženy co růže sází
na starejch korunách
zbyl jenom prach
dva metry pod hřbitovem
u Dyje pod Bítovem.
Autor zenge, 01.04.2010
Přečteno 452x
Tipy 26
Poslední tipující: Špáďa, Houda, Mraveneček, BArBArKO, modrá..., Holis, Psavec, a_tao, Mbonita, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...:-)))

04.04.2010 09:31:00 | Houda

...kdo se přiblble usmívá
úmysly čisté nemívá
ať je to ten či kdokoli
voliče má jen za voly...
ST!

01.04.2010 20:10:00 | Mario de Janiero

Jako bych zaslechl Kryla! Zdá se mi, že vidíš jako on.
Tím nechci říci, že ho kopíruješ. ST!

01.04.2010 19:55:00 | Zasr. romantik

skvělé..ST!

01.04.2010 18:06:00 | hašlerka

st

01.04.2010 17:16:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí