Přisti-žena

Přisti-žena

Anotace: ...dělaj to všivchni a kdo říká, že ne...ten to dělá dodnes...ošmatávaj se pohledama...dosahujou orgasmů bez jediného dotyku na intimních místech...dámy, jejichž psyché umí zázraky s jejich tělem, vám vzdávám hold:-)

Dívají, skrývají, vrývají pohledy
zadřeli třísku mohutné osvěty
hledí úkosem, snad pohrdají
dvěma lidmi nahými v ráji.

A těmi pohledy přistižen,
toužím po polibcích starých žen
kterým již na líčka sedá smrt,
rodička, smrt mračných dní.

A sebou samým přistižen,
mazlím se s panenstvím starých žen,
které již daly své děti světu
a oroduji za planetu šikmých stěn.

Dvorními estéty zadržen,
modlím se za vlhkost těchto žen,
za rosu kropící duši útrpnici,
za starost maminek mrtvých těl.

Hekticky sobectvím usmrcen,
vzývám sté bohy touhy žen,
vzývám je na kříži, jenž kruh již prohýřil,
já kacíř mnoha postelových jmen.
Autor Sh' Abůn, 10.04.2010
Přečteno 460x
Tipy 8
Poslední tipující: Danger, ilona, Kajaro, susana načeva, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No dopřáváš odepřené...

29.12.2010 15:24:00 | Danger

Parádní dílko a správně kořeněný pohled na dané téma.

10.04.2010 18:59:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí