telegram

telegram

Anotace: poštám..a tvému poštěváčku...

Chtěl jsem ti napsat telegram
někde z vsi zapadlé
jak pro tě slzy ždímu
na druhým zdymadle
jak žiju v světě spousty dram
modlím se za padlé
bez tebe lásko jsem tak sám
v posledním sedadle
nočního autobusu

Chtěl jsem ti napsat telegram
a v něm ti poslat pusu
že moje láska jako trám
je Hucul který v klusu
poběží v prachu cest
nenechá oči své
oslepit světly měst
a nohy bolavé
budou ho vést
...za tebou!
Autor zenge, 17.04.2010
Přečteno 537x
Tipy 24
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, susana načeva, hašlerka, Špáďa, Holis, Mbonita, synanceia, labuť, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám telegram se Supertipem!!!STOP!

19.04.2010 08:38:00 | Mario de Janiero

nádhera..ST!

18.04.2010 09:42:00 | hašlerka

Paráda... :ST!!!

17.04.2010 22:40:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí