Hrnec pana Papina

Hrnec pana Papina

Anotace: plachtoví....

Já probouzím se v slunci ránem
když stíny z plachtoví
mi otevíraj víčka
ač sám sobě jsem kapitánem
přesto jsem tu hýčkán

K snídani moře vůní
zapíjím rumem z Karibiku
a do oběda jen se sluním
rovnám si záda u rovníku

Šplouchání vln
snad z pravoboku
na nebi vymetýno
v žaludku blaho
v dalším loku
a moře jako lino
..klidný

Už pluji týdny
nasávám samotu
vždyť v davu s lidmi
stálo to za botu
a byl jsem přeplněn
jak hrnec pana Papina
tady jen lana napínám
a u přístavu kotvím
klid hladin nyní v tváři mám
zrcadlům říkám ať je po tvým

Sám sobě potom zavelím
zvedni ty kotvy odplouvám
a v plachtoví to ševelí
do dalších moře plání rán....
Autor zenge, 18.04.2010
Přečteno 401x
Tipy 25
Poslední tipující: hašlerka, modrá..., Mbonita, Mario de Janiero, Psavec, CORONATION, Houda, BArBArKO, Holis, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nemá chybu..krása..ST!

19.04.2010 20:03:00 | hašlerka

...esté!

19.04.2010 08:48:00 | Mario de Janiero

Nádherně čtivá,moc krásné.

18.04.2010 14:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí