Lipany

Lipany

Anotace: kruhům záchranným....a pánu bohu.

Jen ten
před kterým svět
stále klečí
kroky tvé z nebezpečí
vede snad každou hodinou
nemoci tvé
prý ale nevyléčí
přesto tě jeho peřinou
přikrývá před spaním
i když v to nevěříš...

Já bloud
s tou hlavou beraní
u srdce s modřinou
znal pekla mříž
a kde byl kříž
jak pes jsem chcal
a víc jsem bral
než dával
a mával okamžikům
a lidem z šachovnic
a chtěl jsem stále víc
i bez ustlání
..však neklidný
jsem pak měl spaní
jak písek pláže
protekl dlaní
čas který se naplnil
v samotě svý
a v smrti chvil
do prázdna rukou mával
bez vod jsem prázdnem plaval
než jsem se zachytil

Dík za ty zbytky sil
a virtuální kruhy
záchranný..
za rána i za rány
a vlastně i za ty Lipany.
Autor zenge, 19.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 23
Poslední tipující: Houda, modrá..., Holis, labuť, WAYWARD, Psavec, hašlerka, Agniezka, BArBArKO, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

st a veliký..ST!

19.04.2010 21:30:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí