Šou

Šou

Anotace: Myším.....

Šou velkolepou
předvedu porotám
hubu ti izolepou
nadvakrát omotám
ještě se vzteky klepou
tvý tety politý
však seru na city
a bonton při oslavě
..prostě mi ruplo v hlavě

Pochčiju dorty oslavencům
popcornem zacpu hudbě tubu
tak jako starý hubu
pak místo trávy hulim kubu
a tropim alotrie
jsem občan země Magórie

Šou velkolepou
já šedej myšák úřední
předvedu v svý dny výstřední....
Autor zenge, 20.04.2010
Přečteno 412x
Tipy 27
Poslední tipující: Houda, Elisha, borůfkovej shit., BArBArKO, Holis, modrá..., labuť, Psavec, Květka Š., Myrja, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baví mě Tvůj humor i styl psaní.

21.04.2010 21:20:00 | Elisha

The Show must go on! ST!

20.04.2010 20:52:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí