Rýmy 14

Rýmy 14

Anotace: Dětem...

Tituly

Říkalo mi včera tele
prý se hrábě chlubily
že jsou ...hrabě
a že bábě
když už titul mají
hrabat nehodlají
k nim se přidal syreček
prý si žádá zámeček
nebude prý vedle slev
když má modrou krev
a co tele?
v hlavě se mu
všechno mele
chce být jako oni...on?
za tele si přidá... fon

Kolo

Mám já kolo
bez brzdy zadní
blatník chybí
není fádní
na tom kole jezdím sólo
říkávám mu holokolo
nepozná sic módní molo
jenom bláto kaluží
neustýlám na růžích
tomu mýmu holokolu
ale přesto rádi spolu
jezdíme i do hrbolů
do kopců a potom dolů
kosu klepe..prý v tom holu
ale když mu koupím kolu
jede jako v rokenrolu
když má máma tančí
prostě děsně jančí.....
Autor zenge, 20.04.2010
Přečteno 401x
Tipy 24
Poslední tipující: pamp_elka, Houda, BArBArKO, Holis, modrá..., labuť, Mbonita, Dota Slunská, Lucie Teru, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se mi to líbí,jo,jo,jo.

20.04.2010 23:22:00 | Květka Š.

To kolo mě připomnělo,
co mé tělo v mládí mělo,
když se mu pohybu chtělo...
Denně s cvrčkem v rytmu pělo...

20.04.2010 22:24:00 | Špáďa

To jsem si tak hezky zarýmovala a tu mou depku trochu zahnala ta zastávka .

20.04.2010 21:44:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí