pes

pes

Anotace: synům mým...

Až se čas naplní
buď připraven
na lačno..vyprázdněn
omyt a oholen
v kapsičce se závětí....
kdo z těch tvých dětí
by mrtvolu myl?
a v poslední z chvil
tvou dlaň by držel v svý
...se ví že ani jeden

Je den...devátej leden
roku krysy
ze stolku časopisy
brejle a stará čtyřbarevka
záložka od péefka
a kniha nedočtená
za dveřmi tvoje žena
...jediná

Ve středu celá dědina
zvony si zastesknou
občas se zalesknou
i chlapům drsným slzy
a ženský říkaj brzy
a kdekdo jak ho mrzí
a drbny je to děs
a za rok štěkne jenom pes....
Autor zenge, 22.04.2010
Přečteno 418x
Tipy 29
Poslední tipující: Houda, Myrja, Rolnička, ilona, BArBArKO, CULIKATÁ, Holis, labuť, Špáďa, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Plná teplého lidského citu byť o věcech posledních, studených...

23.04.2010 01:24:00 | Špáďa

vytesala bych do pomníku..ST!

22.04.2010 21:55:00 | hašlerka

Možná tě trochu utěší, když ti řeknu, že je mnoho ostatních, kteří když zemřou, okolí si ani nevšimne. Proto prý mrtvoly smrdí, aby si lidi všimli ...

22.04.2010 21:38:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí