Zahodit klíč od rozumu pout

Zahodit klíč od rozumu pout

Anotace: (...a nemyslet na následný okolí soud...)

Sbírka: Mé já

Někdy chtěl bych poznat čas
Smysl vět a víru v nás
Spoutat rozum a zapomenout
Zahodit klíč od rozumu pout
Vášni v touze rozkrýt plášť
S jednou, s druhou, spolu, zvlášť
Oheň nechat spálit kůží vůně
Potopit se do modrých očí tůně
A nevnímat povinnosti a nutnosti
Cítit a pojídat dotyků vzácnosti
Zakrýt nesmělost v ostnatý drát
Vášně dotýkat se a pouze brát
Víno nedopít, na kůži těla nechat ho téci
Rozbít mříže, rozevřít náruč, pro touhu v kleci.
Autor Tom XVI, 25.04.2010
Přečteno 579x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, Lorraine, Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera ST!!!

03.06.2010 10:13:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí