Havěť

Havěť

Anotace: laciný poezii....

Havěť hmyzí
ovádi,hovada
vysajou...zmizí
a ohrada
je spasená
pak ze mne dělaj jelena
že prej to spásli vemena
nenažranejch krav

..A von byl doktor práv
a říkal čest a buď i zdráv
je jiná doba,jinej mrav
a doma hrad a kolem páv
jo tam nahoře je prý splav
co prachy k tobě splaví
levý,pravý všichni dravý
nenažraní stejný hlavy
z jiných svetrů
vyznají se v směru větrů
a i v ksindlu počasí
maji v suchu ocasy

Havěť hmyzí
z televizí
už si ani neuklízí
jak jsou si tady jistí
když se něco zjistí
klidně zmizí
a dál listí
bez parády s parádou
padá nad tou ohradou
příjdou noví...nakradou!
Autor zenge, 02.05.2010
Přečteno 377x
Tipy 31
Poslední tipující: aniger, Houda, modrá..., Mario de Janiero, Myrja, BArBArKO, Mbonita, Holis, CULIKATÁ, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opět krása...ST

07.05.2010 01:37:00 | Houda

Půda je připravena
pro krávy pro vemena
osly svině voli
kdo si koho zvolí...?
ST!

04.05.2010 09:03:00 | Mario de Janiero

Já budu tleskat celou noc
za Tvou hru slov i s jejich smysly...
...doufám, že přijdou napomoc
mi k ránu z hnutí Vodosvislí...

02.05.2010 22:30:00 | Špáďa

parádní kakafonie slov..ST!

02.05.2010 21:39:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí