Pátrej

Pátrej

Anotace: po ní...

Šeptám Ti slova co
láskou voní.Zavři oči
a pátrej po ní...

Když vyrazíš směrem vzhůru
Mám tam nosánek a rty od
jogurtu...

Sjeď pomaličku trochu níž
má brada,krk a tam se
zastavíš ...

Teď přijde dlouhá cesta
kde kopcům vládne hvězda
Projeď hezky mezi krajkou
a nezapomeň že asi trojkou...

Pak už směle hezky dolů
chvíli to potrvá tak
zvládni touhu...

Po bříšku můžeš čarovat
prstem obrazce si malovat
U pupíku hlásím "STOP"
Moment máš na čele pot...

A teď přijde jedna překážka
černá prádlo,které se nemačká
Můžeš klidně rovnou stopovat
kalhotky smíš mi stahovat...

Už Tě čeká jen krásný cíl
V mokrém chtíči můj hladký klín








Tak na co čekáš máš ji mít....
Autor Kett, 05.05.2010
Přečteno 572x
Tipy 19
Poslední tipující: 4LJFilip, betmen71, bobi bobie, labuť, enigman, Niky88, Chico1, CORONATION, Vanilková Ninja, mida, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Včera jsem ji četl a ješte dneska jí mám v hlavě - nádhera

06.05.2010 14:15:00 | mida

Je to hezké dílko s úžasným nábojem:) Hezká Kačenko

05.05.2010 23:22:00 | Chico1

hmm...

05.05.2010 22:37:00 | CORONATION

:-) Kett bájo

05.05.2010 21:58:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí