Velorex

Velorex

Anotace: hazardu...

Vyhrál jsem v pexesu
už to i možná víte
to auto plachtou kryté
neslo se do lesů
...jakou to nóblesu
přijedu uvidíte.

Před Jaltu na náměstí
vystoupím v žaketu
lepí se na mne štěstí
jdu zkusit ruletu
zaparkuj pikolíku
a nepodři mi nitě
potom mi přines kliku
spropitným odměním tě

..Už se to roztáčí
sudá a lichá
do ticha...
špendlík padá
já zadejchaný záda
pot ze mne kape
co děláš chlape?
to byly prachy moje
černá mi tahá z loje
abych tam zase spad
nebudu lhát
stopka už na mne bliká
prostě jsem tady exnul
a mně zbyla jen klika
z toho Velorexu

Tak poučení říká
a pošli to dál světu
do naha toho svlíká
kdo z pexes dá se na ruletu!
Autor zenge, 16.05.2010
Přečteno 401x
Tipy 37
Poslední tipující: TetaKazi, pamp_elka, CORONATION, Houda, Holis, Špáďa, Psavec, Dota Slunská, BArBArKO, teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní - st...

20.05.2010 23:10:00 | TetaKazi

půvabné....:-))) ST

18.05.2010 01:44:00 | Houda

ST ... Prdlavkovi

16.05.2010 20:26:00 | teď už nikdo

krásné..ST!

16.05.2010 14:25:00 | hašlerka

Znám ten tříosý speciál
kdo ho měl
byl mezi pionýry král :-)

16.05.2010 12:43:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí