Elektrická hračka

Elektrická hračka

Anotace: takové hračky jsou v prodeji

Můj bože, co to zase se mnou dělá,
proč teď vrní přístroj o něco déle?
Pokouším se vykřiknout na protest,
zelektrizovaná ústa zůstávají němá.

Rozkoší nemohu pořádně dýchat,
nárazy proudu paralyzují ňadra,
tělo nekontrolovaně vibruje v křeči,
něco ven pohlavím se snaží prodrat.

Nepatrné smítko v oceánu slasti,
jsem pěna pohupující se na jeho vlnách,
extáze mi plní každičký kousek těla,
masáž sliznic zevnitř větrovou mastí.

Všech údů šlachy napjaté k prasknutí,
vystupující na stehnech svalů snopce,
nebýt toho, že jsem pevně připoutaná,
hrozí mi na podlahu ze židle zřícení.

Blažené dívčí úpění přes zaťaté zuby,
ke stropu zvrácené oči bělmo ukazují,
po celém těle pohoří pupínků husí kůže
pod bříškem divoce zježené chloupky.

Záplava orgastické šťávy kulminuje,
mezi nohama roztaženýma široce od sebe,
ze skuliny mezi pysky mi vyvěrá klitoris,
vchod do rudé pochvy rytmicky pulsuje.

Stěží lze změřit mou hloubku prožitku,
moje tělo se vymklo z přírodních zákonů,
chovám se jako každé normální děvče,
náruživě si užívající vilnou erotiku.

Nesmírně vyčerpávající je ten zážitek,
nejsem schopna pohybu a ani myšlenky,
odpoutané tělo nemůže narovnat údy,
bezvládně se sesouvám mezi nábytek.

Protahují se jak sexem nabitá domácí kočka,
a osvobozující je dojem nezměrné úlevy,
nechci se vrátit z ráje do šedivé reality,
už dobře vím jaká je ta elektrická hračka.
Autor casla, 22.05.2010
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, carodejka, Bíša, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí