tuleni

tuleni

Anotace: tuleňům....

Bez tebe
v slepých ramenech
jsem pěnou a jen tak pěním
co záleží mi na jménech
co vedle v probuzení
jak kočky vrní
snad v citoslovcích,zájmenech
nocí i v rozednění
v průjezdech,v parcích,na senech
v pokojích tenkostěnných
jsem to já
..kdo věří v usmíření

Bez tebe
..tvého tulení
jsou mi ty země studený
snad na kře mezi tuleni
to láskou splétán vřeteny
a do srdce mi vrstveny
jsou ostny jako kořeny
a mosty co jsou páleny
a oči žalem kaleny
jsou v Misu Sv. Heleny
tou solí moře zalévány
jak pálí rány
netušíš
já řekl bych ti
kdybys blíž
u mého těla byla
a rány moje myla

Bez tebe moje milá
do smutků rozestýlám
klidně mi světe vylam
poslední zbytky
... něhy
já na kře mezi sněhy
mroži a tuleni
propadnul bulení....
Autor zenge, 08.06.2010
Přečteno 759x
Tipy 46
Poslední tipující: Krahujec, fidgetypoet, Bíša, BArBArKO, Mario de Janiero, Rolnička, teď už nikdo, René Vulkán, Holis, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a místo abych bulil
vesele jsem se zhulil...
juch a ST!

10.06.2010 13:41:00 | Mario de Janiero

:) já přihodím pana Středu:
v tulení škole
je lehké učení
učí tam tuleně
samému tulení
tuleni tulí se
i cestou ze školy
tím mají hotové
domácí úkoly...
:)

08.06.2010 22:37:00 | pamp_elka

Moc hezký nápad a provedení na jedničku! Zase ten spád a chytlavost a údernost a vůbec. Za velkej tip.

08.06.2010 21:35:00 | Dota Slunská

líbí se mi to protěžování rýmu až na dřeň...ST!

08.06.2010 20:17:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí