noc v uplňku

noc v uplňku

Anotace: pro tebe...

Těším se na noc zas vedle tebe
na noc kdy pomilujeme se něžně.
Na noc kdy láskáš mi ňadra
na noc kdy líbáš má ústa

Na noc kdy spojíme se v moc
na noc kdy pomilujeme se sami dost
na noc kdy hladíš mé vlasy
na noc kdy brobouzíš mi touhy

Na erotiku co vyvoláváš mi vždycky
na styk který kterým sfoukáváme svíčky
na chtíč chuť a mrav
pomilujeme se zachvilku zas
to zas přijde každou noc

a já prosím tvé srdce o pomoc!
o pomoc kterou žádám jen od tebe
tak mysli na mně člověče!!!
Autor vlcatko, 16.06.2010
Přečteno 449x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí