loutky

loutky

Anotace: divadlům...

Na Pobřeží slonoviny
sloni dělaj voloviny
voli zase slonoviny
zpiti víny mezi stíny
vzrostlých palem
písek spálen
slunce žárem
kolem s hárem
lvi se skupí
nad tím vším zas létaj supi
já a Hurvajs pana Skupy
jdeme podél pobřeží
hledajíce Spejbla deku
oči v breku
volá táto
země tato
plna bídy
neví prý kdy
najdeme ho?
či jen dráty
ohlodaný
a kol džbány
lidojedů
je to daný
mýho dědu
neposlech sem
jeli jsme sem
zahrát dětem
jejich tátům
bez nároku
mzdy a platu
skoro jako charita
zejtra nám už nesvítá
slunce skryto mraky
..sežerou nás taky.
Autor zenge, 23.06.2010
Přečteno 369x
Tipy 25
Poslední tipující: BArBArKO, hašlerka, Holis, Psavec, Mario de Janiero, teď už nikdo, Špáďa, Mbonita, ziriant, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))..ST!

25.06.2010 20:41:00 | hašlerka

...obětujte Žeryka
ať si ho lev spolyká
až zjistí že žere loutky
na vás už ho přejdou choutky...
ST!

24.06.2010 18:49:00 | Mario de Janiero

Na Pobřeží slonoviny
nezavadím o noviny,
zato často o slony.
Chobot maj na slonoviny:
Sežrali mně záclony! (z tatraplánu)

24.06.2010 08:42:00 | Špáďa

To jsou věci...

23.06.2010 22:22:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí