Bengál

Bengál

Anotace: tomu našemu rybníku....

Milá pani
to neni Bengál
a jejich ohně
musíte koukat
víc východně
to jenom doutná
sešláplej vajgl
tady je malej
českej brajgl
ale zase tak zlý
to ale neni
bydlel jsem v Keńi
Rumunsku,Ukrajině
a znám jich spousty
co posrali se v kině
chytrý jak rádia
v blankytu ...blahobyt
vyráběj hovna z banalit
kde kurva žít?
abych byl spokojen
pivem napojen
a u zpráv dřímal
snad vedle Říma
ostrovy Eldoráda
dle řádu Ho Či Mina
mírné klima
každému podle potřeb
podřep...a v záklonu
do huby holubi
pečený bez shonu
na modro z prekonu
přísahám
a sahám do rozkroků
všem skautkám na soutoku
Labe a Dunaje
držme se u kraje
my co chcem v moře plout
ten rybník náš
jde dlaní obejmout
a z pout se nevyvlíkne
ten kdo si líně zvykne
na naše zákopy
v tom srdci Evropy....
Autor zenge, 28.06.2010
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: BArBArKO, Krahujec, Holis, Bíša, Zasr. romantik, jiljovský, hašlerka, teď už nikdo, Mario de Janiero, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mlsám s vámi!

30.06.2010 21:49:00 | Zasr. romantik

Je to pochoutka. Díky!

29.06.2010 22:40:00 | jiljovský

suprové..ST!

29.06.2010 22:02:00 | hašlerka

..z hlavního města
z českýho těsta
do světa vede
k vyhynutí cesta
půvabná krajina
hezký holky
mlčící většina
pivo a vdolky...
ST!

29.06.2010 12:11:00 | Mario de Janiero

Stále skvěle k sobě skládáš a navlékáš korálky ze všech koutů světa, které předtím perfektně vypreparuješ, aby se na Tvé niti vyjímaly!

29.06.2010 10:30:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí