Sprcha

Sprcha

Anotace: ***

V letním horku je sprcha
mým společníkem.Studená
voda dělá divy i s průhledným tílkem...

Chceš se dívat,nebo budeš tupě stát
nečekej na slova, jestli smíš vejít dál...

Buď vodou a schlaď moje horké tělo
z bradavek slízni kapky touhy a pokračuj
dál,jak by se Ti chtělo...

Chci se dívat,jak najednou odhodíš stud
tiše ti pošeptám,jsem ráda že jsi tu...

Do dlaní vetři jemnou pěnu,pak dej
masáž mému tělu.Krouživými pohyby
sjeď na chvilku ještě níž,nebuď zbrklý
tam né,jen o maličko víš....

Přitiskni Tvé tělo k mému,pusť
studenou sprchu,ale vlastně k čemu?
Zezadu cítím jak Ti vzrušeně stojí
nečekej na nic a pojď rychle do ní...














Kam?..to Ti povím....
Autor Kett, 30.06.2010
Přečteno 713x
Tipy 20
Poslední tipující: Blagit, Boudicca, mida, CORONATION, sobý hnusec, Niky88, Psavec, Bíša, labuť, Žqáry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do kačenky nebo do Kačenky,obojí je správně ;-)

02.07.2010 19:16:00 | CORONATION

...o maličko nevím... |:-)

02.07.2010 00:16:00 | Špáďa

Tisknu se .... a kááám povídej :) Hezká Kačenko

30.06.2010 16:41:00 | Chico1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí