Boubín

Boubín

Anotace: Veroně..a Julii

Míhání světel a stínů
když ráno v lesích
v mechoví
nebe má barvu
prý tvých džínů
a ptačí zpěvy
nepoví
kde hledat
hejna holubinek
..láska má tíhu
černých činek
a já tu bloudím
tam někde Boubín
a z ozvěn hlasů
zase jen já
volám tvé jméno
do dlaní
jen ticho se mi ozývá

Ze strání trny lýtka raní
a k srdci pnou se v provazcích
všechny ty chvíle
kdy se bráníš
kdy jsi jen fatou v obrazcích

Míhání světel a stínů
jiskření pantografů
jen ztuhlé rysy v tvářích mimů
promítaj v biografu
mé duše bez kompasu
až najdu trasu
k tvému pasu
pokleknu jako Rómeo
i proti vzteku Kapuletů
toužím zas slyšet z tvojich retů
prosím tě nemáš cigaretu?
Autor zenge, 06.07.2010
Přečteno 362x
Tipy 30
Poslední tipující: korncaffe, BArBArKO, Holis, Bíša, Mario de Janiero, 6thSun, danav, mademoiselle secret, WAYWARD, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...prosímtě vyřiď Julii
že láska i tabák zabíjí...
ST!

07.07.2010 18:20:00 | Mario de Janiero

jsi vážně osobitý

07.07.2010 08:12:00 | mademoiselle secret

Julie.

06.07.2010 22:05:00 | Zasr. romantik

Zenge, to je baba, co?

06.07.2010 22:03:00 | Zasr. romantik

na kraji svého retu
zavěšenou cigaretu
jen sklenka piva mi chybí
když ti píšu líbí, líbí, líbí....ST!

06.07.2010 22:00:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí