medvěd

medvěd

Anotace: brlohům a hospodám...

Mám na kost prošlé
nohy z cest
a oči zžehlé
světly měst
a srdce schránku
pro bolest
dál žitím svým
si musím nést
a moudrost hledat
ve smetí
..světa
snad další století
je to dar
nebo prokletí?

Usínám v městě pod Kletí
sám nevím jestli spokojen
co mám tak dávám do dětí
a občas pivem opojen
píšu si s nocí
ve verších
ona jen mlčí
tím je mi milá
za okny skučí
zas větry listopadu
ač jsem bůh chaosu
žiju v řádu
ve čtvrti vilové
kde hledí se na love
a hlavně postavení
není tu místa není
mezi nima
až začne zima
jak medvěd zalezu si
do hospod za závěsy
z plachtoví lan
..až
do jarních rán.
Autor zenge, 15.07.2010
Přečteno 356x
Tipy 31
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Flamy, Mario de Janiero, labuť, Dota Slunská, Špáďa, Psavec, Lota, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo postavení to se cení
říká moje žena
na mezi i ve stavení
vždy je spokojená...
ST!

16.07.2010 10:58:00 | Mario de Janiero

Pěkně pádí. To umí i medvědi.

16.07.2010 07:25:00 | Dota Slunská

Když je i zle..hibernuju

ST

15.07.2010 21:53:00 | Mbonita

A mnozí ani nevědí
o boleSTech medvědích.

15.07.2010 21:27:00 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí