Lipenská Holandie

Lipenská Holandie

Anotace: jezerům...historii..magorii..

A kluci Brabantský
kol Lipna roztažený
sváděj nám ženy
a pivo Jakubský
a chleba Srnínský
a mraky na cucky
ubrusy kantýnský
maj barvu hladiny
a nad ní kladiny
duh se klenou
a rána plenou
mlh omotaná
a v trávě Dana
ztracená
z předešlý noci
tam v kotcích vlci
kvílivý pohraničí
a všechno je tu ničí..
z tý druhý strany
z té první many
ou lucky sunny
byly tu karavany
krávy a ohradníky
a chlapi měli dýky
a byli děsně drsný
za trsy
bolševníku
..dýku
uhni nebo tě bodnu
rukama po dnu
vesnic zatopených
šmátrám a smích
té dávné historie
po vlnách pluje
a ještě rezonuje....
Autor zenge, 19.07.2010
Přečteno 385x
Tipy 31
Poslední tipující: Dota Slunská, BArBArKO, Holis, teď už nikdo, Psavec, Mario de Janiero, hašlerka, Mbonita, Květka Š., Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toť perla z jezera
z té věštím budoucnost
host stále nemá dost
já ohlodávám kost
když schovávám svůj chvost
pod most...
ST!

20.07.2010 11:02:00 | Mario de Janiero

proSTě nádhera!

19.07.2010 20:38:00 | hašlerka

st

19.07.2010 17:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí