Letní bouřlivá noc

Letní bouřlivá noc

Anotace: bouřky jsou tak vzrušující, a mé tělo sexu přející

Sbírka: Vše o sexu

Blesk rozpůlil oblohu,
déšť pokryl tváře,
po hřmění záře,
to ozývají se bouře.

Město je klidné,
skoro žádná duše,
a co tělo může?
Chytit se kuše.

Postřílet nicotu,
energii vnímat,
může i dřímat,
tělo své prozkoumat.

Hladit svoji kůži,
laskat své tělo,
jak reagovat by mělo?
Nebo spíš smělo?

Zapomenout na život,
třást se něhou,
a být dívkou nahou,
a nikdy nebýt druhou.

Takové jsou noci bouřlivé,
když samota tělo pohltí,
a nikde žádné lidské smetí,
po výkřiku...utichnutí.
Autor Kirsten, 23.07.2010
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju:)

23.07.2010 12:08:00 | Kirsten

Pěkná.Líbí se mi.

23.07.2010 06:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí