mrakosny

mrakosny

Anotace: snům a naplnění......

Tam nade mnou
snad v mracích
jako v peřinách
mé sny za šera usínají
a plují krajinamy
tak jako stébla po vlnách
a jako listy vlají
v zvonkohrách
a v časech meditací
se zpátky mezi světský prach
..vrací
aby se zase rozezněli
ve strojcích hracích
ve starých flašinetech
dneska i po sto letech
a stále bláhoví
a nedočkaví
a zbořený
ve troskách domů z karet
v krunýřích velkých Karet
..tvrdohlaví

Tam nademnou
v oblacích bez obleku
mé sny jak cáry
k breku
ztraceny v světě
na útěku
dál budou bloudit
věky věků......
Autor zenge, 23.07.2010
Přečteno 317x
Tipy 27
Poslední tipující: Krahujec, Holis, Mario de Janiero, BArBArKO, Psavec, teď už nikdo, Zasr. romantik, hašlerka, Mbonita, Kett, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..své sny si
jak kdysi
do krosny sládám
pro bezesný noci střádám..
ST!

25.07.2010 23:16:00 | Mario de Janiero

klaním se...ST!

23.07.2010 21:58:00 | hašlerka

už název je úžasnej:-)
ST

23.07.2010 19:10:00 | Mbonita

Nádhera!

23.07.2010 17:46:00 | CULIKATÁ

Tam, kde se sny ztrácí,
kéž život je Ti inspirací...

Nepřestávám Tě obdivovat :)

23.07.2010 16:44:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí